امروز قصد داریم در زمینه نقش وب سرویس در دنیای تکنولوژی یک نوشتاری داشته باشید . با ما همراه باشید. اسنپ
در دنیای ما استفاده از تکنولوژی ها به روز نقش زیادی به دست اورده به صورتی که حتی در بعضی از موارد شما برای خرید کوچکترین چیزها نیز از نرم افزار های مبتنی بر تکنولوژی استفاده می نمایید.
معرفی چند نرم افزار و وب سرویس
اسنپ (تاکسی اینترنتی) : حتما می دانید این نرم افزار به چه صورت کار می کند .
برای درخواست خودرو از طریق این اپلیکیشن، مسافران پس از مشخص نمودن مسیر سفر، گزینههای سفر، انتخاب نوع سرویس و مشاهده هزینهٔ سفر، تقاضای خودرو کرده و این اپلیکیشن بهطور خودکار مسافرها را با نزدیکترین راننده مرتبط میسازد، همزمان موقعیت مسافر را نیز برای راننده میفرستد و راننده در صورت تمایل آن را تأیید میکند. همچنین مسافران نیز میتوانند موقعیت رانندهٔ خود را مشاهده کنند. در اسنپ امکان پرداخت هزینه به هر دو صورت نقدی و غیرنقدی وجود دارد . (ویکیپدیا)
در این نرم افزار از چندین سرویس API استفاده می شود که به شرح یکسری از این سرویس ها و نوع درخواست های آن ها می پردازیم .
ورود به سامانه اسنپ

در فرآیند بالای نرم افزار شما با ارسال شماره موبایل و یک کد رندوم از تجهیز خود برای احراز هویت از سرویس دهنده اسنپ درخواست توکن می نمایید .
https://oauth-passenger.snapp.site/v2/otp
آدرس وب سرویس اسنپ
“device_id”:”{NUMBER RANDOM}”,
“cellphone”:”{NUMBER CODE COUNTRY}{NUMBER MOBILE}”
همان طور که مشاهده می نمایید ساختار درخواست / دریافت اطلاعات JSON می باشد . اگر خاطراتان باشد در این مورد در پست زیر صحبت کرده بودیم .
در زمان ورود به سامانه اسنپ بعد از دریافت کد احراز هویت حال باید در قالب درخواست دیگر کد احراز هویت را به پذیرنده ارسال کنید تا مراحل ورود به سامانه تایید گردد .

درخواست تایید احراز هویت کاربر ، که با ارسال کد شش رقمی انجام می پذیرد .
در این مرحله بعد از فرآیند کامل احراز هویت کاربر می تواند از نرم افزار استفاده نماید .